Загружаємо...
Ви тут:  Головна  >  Новини  >  Новини Закарпаття  >  Новина

Ласкаво просимо на Закарпаття скуштувати молоде вино або бурчак

09.11.2018  /  0 Коментарів

Восени на Закарпатті традиційно відзначають свято збору винограду. Тож є нагода продегустувати молоде вино або бурчак – смачний, легкий і корисний напій, що являє собою початок бродіння виноградного сусла, йдеться на сторінці Фейсбук «Відпочинок на Закарпатті. В Поляні».

Туристів запрошують відвідати село Поляна, що у Свалявському районі Закарпатської області.

«Напій з легким свіжим смаком, який зачаровує буквально з першого ковтка, містить велику кількість вітаміну B і C, а також сприятливо впливає на травну і серцево-судинну систему. Тому чехи вважають, що для підтримки здоров’я щорічно необхідно випивати стільки Бурчака, скільки крові в тілі людини, тобто близько 4-6 літрів.

Справжнім Бурчак можна вважати лише продукт, отриманий виключно з винограду. По суті бурчак є виноградним суслом, яке тільки почало бродити і ще не дійшла до кондиції справжнього вина. Вміст алкоголю в цьому напої може коливатися від 1 до 8 градусів.

Зберігати цей чудовий напій рекомендують в холодильнику і лише перед вживанням доводити до кімнатної температури. Після покупки найкраще випивати бурчак в період до трьох днів, інакше з кожним наступним днем ​​він буде помітно втрачати свої смакові властивості. Пляшку з напоєм необхідно тримати відкритими, щоб вуглекислий газ, що утворюється в результаті бродіння, міг виходити, а бурчак «дихати».

Ласкаво просимо на Закарпаття. Приймає Поляна!!!», — йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You might also like...

Десять місяців у закарпатських ЦОП – понад 114 тис. адміністративних послуг платникам

Read More →